Golfvagnar

GOLFVAGNAR

Utvecklingen har gått framåt när det gäller golfvagnar och idag består de flesta vagnar av antingen tre eller fyra hjul. Vi har golfvagnen framför oss, vilket kräver mindre energi samt påskyndar spelet (marginellt). Sakta men säkert har golfvagnar med fler än två hjul konkurrerat ut de gamla och många har alltså upptäckt fördelarna med tre hjul eller fler. Förutom den ergonomiska fördelen har man tagit fram många praktiska lösningar till paraply, scorekort och bollar. Idag anses golfvagnen med tre hjul vara standard men allt fler upptäcker fördelarna med en golfvagn med fyra hjul.

EL GOLFVAGNAR

Snygg och diskret design har gjort att vi ser allt fler el golfvagnar ute på banorna. Det är fortfarande dyrare än vanliga men priserna sjunker för varje säsong. Den el golfvagn som visas på bilden kommer från den tyska tillverkaren Justar. Med över 30 års erfarenhet har man tagit fram en stilren el golfvagn som är tillverkad helt av kolfiber.

De två högteknologiska motorerna ger en trygg drift i minst 27 hål. Med ett justerbart handtag ger denna el golfvagn dig körglädje och komfort även vid kuperade banor. För alla de golfare som letar efter ett bekvämt alternativ men inte vill sitta i en golfbil så är denna golfvagn outstanding.

KINBAG – En klassiker

Många av oss golfare kan numera se tillbaka på dessa golfvagnar som klassiska. Mycket har hänt sedan vi släpade golfvagnarna bakom oss och de bestod av endast två hjul. Vi skannade igenom de e-butiker som finns utan att hitta någon som idag erbjuder dessa vagnar. Positivt i den bemärkelsen att de va mindre ergonomiska och tog mer energi från golfaren.

En annan klassiker är den så kallade KinBag. En snudd på genialisk lösning som tack vare sin mindre tilltalande design aldrig fick sitt stora genombrott. En KinBag är en 2-in-1 lösning där man enkelt fäller in golfvagnens delar i golfbagen. Den tar minimalt med plats i bilen och man slipper smutsiga hjul. Varje klubba har sin plats i en KinBag och är fylld av små praktiska lösningar för bland annat paraply. KinBag började tillverkas 1980 och är en svensk uppfinning.

Visar alla 10 resultat