Publicerad den

Fyndade golfklubber på auktion

Fyndade golfklubbor på auktion på nätet

Måste bara berätta om vilket fynd jag gjorde idag. Satt och tittade på gamla golfklubbor på nätet och länge tänkt att jag skulle vilja köpa ett set med äldre klubbor som är vackra och se på. Inte så mycket för att använda utan mest ha de hemma i huset som en inredningsdetalj. För visst är de snygga, gamla golfklubbor från 50- och 60-talet med sitt speciella utseende och med känsla för detaljer. Långt ifrån dagens högteknologiska klubbor som gör att du slår längre och rakare än någonsin.

Budade hem via auktion från ett dödsbo

När jag satt och surfade runt så fann jag en sida som annonserade om dödsbo malmö och just på den sidan hittade jag faktiskt precis vad jag letade efter. Ett gammalt klassiskt golfset i nära inpå nyskick och med rött och vitt läder på handtagen. Otroligt snygga och jag kunde inte låta blir att lägga bud på dessa. Nu har jag vunnit auktionen och de är betalda och mina. Nu väntar jag bara på att de ska levereras hem till mig. Jag är så glad och förväntansfull och ser verkligen fram emot att få hem mitt fynd.